Tortaburkoló masszák

Smartflex fehér mandula íz 1kg

2390 ft
2390 ft
Smartflex fehér vanilia íz 1kg

Smartflex fehér fehércsoki íz 1kg

A szilárd, mégis rugalmas SmartFlex Velvet cukorpasztája a legjobb minőségű, így könnyedén beboríthatja a tortáit.

A Velvet cukorpasztát borító Smartflex torta selymesen sima tapintású. Rendkívül rugalmas, ugyanakkor szerkezetileg szilárd, lehetővé téve nagy, kihívást jelentő és bonyolult formák és minták létrehozását. 

Legjobb megőrzi - Felhasználhatósági idő: 12 hónap a gyártástól számítva.

Elérhető szín: fehér

Íz: mandula, vanilis, fehércsoki

Virágmasszák, virágok és figurák készítéséhez

250 gr /cs

Csak a fehér csomagos virágmassza van készleten!

#tortaburkoló #smartflex #k2

Smartflex velvet

250gr kiszerelésben elérhetőek 

850 ft/db

red, black, orange

Smartflex velvet

1 kg-os kiszerelésben

black, red

2490 ft
2490 ft
2490 ft
2490 ft

A Smartflex Velvet pasztához hasonló állagú, lenyűgöző színválaszték nagyobb rugalmassággal és valamivel hosszabb száradási idővel. Minden tekintetben elképesztő rugalmassági tulajdonságokat kínál a torták befedéséhez repedés és ragadósság nélkül.

Robusztus rugalmassági tulajdonságai ideálisak a meleg kezűek számára, akiknek keményebb cukorpasztára van szükségük. Cukorvirágokhoz és formakészítéshez is kiválóan használható.

Legjobb megőrzi - Felhasználhatósági idő: 12 hónap a gyártástól számítva.

K2 tortaburkoló massza


2090 ft
2090 ft

A K2 Tortabevonó és Formázó masszák évtizedek óta Közép és Kelet Európa vezető prémium fondant termékei közé tartoznak. Marcipán ízük és könnyen formázható, alakítható, barátságos állaguk tapintásra és ízre is egyaránt rajongókra lelt a cukrásziparban és szenvedélyes otthoni tortakészítő művészekben.

Előnyei:

  • Sima és egyenletes felületet
  • Rugalmas, kiválóan nyújtható és formázható
  • Hosszan eltartható
  • Kellemes marcipán íz (a csoki barna kivételével, ami magas kakaó tartalma miatt csokoládé ízű)
  • A fehér alapváltozata kiválóan festhető különböző technikákkal

A K2 Formázó massza egy fokkal keményebb, inkább formázható mint nyújtható, kiváló eszköz egy torta művész kezei között.