Vásárlói tájékoztató

Szolgáltató:

Név: Barna Nándor ev.

Székhely: 3564 Hernádnémeti, Alkotmány utca 4.

Levelezési cím: 3564 Hernádnémeti, Alkotmány utca 4.

Képviselő neve: Barnáné Hajdu Anita

Adószám: 67031744-2-25

Közösségi adószám: HU67031744

Számlavezető bank: K&H Bank Zrt.

Számlaszám: 10402764-50527070-74511008

E-mail cím: ancsitortafoto@gmail.com

Telefonszám: +36309476005

Szerzői jogok

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A honlap teljes egésze (szövegek, képek) szerzői jogvédelem alá esik, így kereskedelmi célokra másolni, módosítani, terjeszteni tilos!

A jogtulajdonos: Ancsi ostyaüzem (Barna Nándor ev)

Árak

Áraink forintban értendők. Az árak bruttó árak tartalmazzák az Áfát. Nem tartalmazzák a szállítási költséget és az utalással történő fizetés esetén felmerülő többletköltséget.

Vásárlás folyamata

A rendelés leadása email-ben vagy facebookon történik. A megnyitott képek felett vannak a képek nevei. Amit meg kell adni és a darab számot és a méretet. Méretek szabottak a feltöltött képeknél 14 cm vagy 20 cm, de más méretben is lehet kérni. Választható ostyák vastag vagy vékony ostya. A vastag ostyánk natur és fényes változatban. Ehető papír (cukorpapír) fénykép minőség.

Saját képeknél választható méretek max kör 20 cm, vagy max a4-es tégla méret.

Ezen kívül egyedi méretekben is lehet képet kérni. A rendelésnél meg kell adni a méreteket a képekhez.

Meg kell adni hogy utalással vagy utánvéttel szeretnéd rendezni a megrendelt terméket.

Ha minden adatot megadtál, emailban vagy facebookon visszajelzésként átküldöm a szerkesztett képeket mutatóba, ill összesítést küldök mennyit kell utalni vagy mennyi lesz ha utánvéttel kérted.

Az összeg beérkezése után fogjuk nyomtatni a megrendelt képeket.

A rendelések feldolgozása 1-3 nap.

Katalógusképeinket design csomagolásba öltöztetve küldjük üzleti partnereink részére tovább értékesítésre. Magánszemélyeknek a4-re nyomtatva küldjük a terméket, nem vágjuk az ostyákat!

Termékeink gyártási számmal és minőségmegőrzési idővel vannak ellátva. Haccp rendszerben dolgozunk.

Elállás

Nálunk ilyen nincs, miután a szerződés megkötettet és megérkezett az összeg, nincs rá lehetőség hogy a vevő meggondolja magát mégsem kéri. (Mi főként egyedi ehető fényképeket készítünk, a rendelők által küldött képekből)

Miután megkapta a terméket, általában épségben oda szokott érni minden vásárlónkhoz, ha nem tetszik nincs rá mód, hogy visszaküldje és visszautaljuk az árát!

A terméket nem áll módunkban kicserélni, kivéve ha megbeszélt mérettől vagy egyéb más okból nem a vevő által megrendelt terméket kapta. Ebben az esetben élhet a vevő az elállás jogával, a megérkezett pénzösszeg visszautalásra kerül a vevő számlájára.

Fizetési feltételek

Lehetőség van átutalásra vagy utánvéttel történő fizetésre. Ez utóbbi esetében a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének. Átutalás esetén az adódó többletköltség a vevőt terheli.

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján rendezheted. Az átutaláshoz szükséges adatok:

  • Kedvezményezett bankja: K&H Bank Zrt.

  • Kedvezményezett neve: Barna Nándor ev.

  • Kedvezményezett számlaszáma: 10402764-50527070-74511008

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor ezt is jelezni kell a rendelésed leadásakor.

Szállítás

Csomagjainkat a Gls futárszolgálat viszi házhoz, vagy csomagpontra. Értesítést kapsz sms-ben melyik időközben érkezik meg a csomagod.

Árak: Gls szállítás

Előreutalással

0,1 - 1 kg 1890 ft
1,1 - 5 kg 2290 ft
5,1 - 10 kg 2590 ft

Utánvéttel:

0,1 - 1 kg 2290 ft
1,1 - 5 kg 2790 ft
5,1 - 10 kg 3090 ft